22.06.2024 | Gastrohrátky kolem světa 2024 Tisková zpráva |
19.03.2024 | Projektový den „Velikonoční vajíčko“ Tisková zpráva |
13.03.2024 | Barmanský kurz Tisková zpráva |
12.03.2024 | Baristický kurz Tisková zpráva |
13.11.2023 |
MARTINSKÁ HUSA 2023
Tradiční korespondenční soutěž o originální recepturu na martinskou husu. Tisková zpráva |
24.03.2023 |
Workshop „Tartaletka“
Tématem dalšího workshopu k udržitelnosti projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“ byla „Tartaletka“. Workshop se konal v úterý 21. března 2023 Tisková zpráva |
27.01.2023 |
Workshop „Moderní restaurační moučníky“
Ve čtvrtek 26. ledna 2023 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. Tisková zpráva |
18.01.2023 |
Kaleidoskop moderní gastronomie
Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 13. - 14. ledna 2023 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 6817/2022-2-259. Program byl určen nejen učitelům odborných předmětů, učitelům odborného výcviku, učitelům praktického vyučování gastronomických a hotelových škol, ale také zaměstnancům gastronomických provozů nebo soukromým osobám z řad veřejnosti. Tisková zpráva |
02.12.2022 |
Projektový den „Medový perníček“
Ve čtvrtek 1. 12. 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil projektový den pro žáky druhého stupně spolupracujících frenštátských základních škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. Tisková zpráva |
16.11.2022 |
Workshop „Valašský frgál“
V úterý 15. listopadu 2022 se v Cukrářském centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“. Tisková zpráva |
04.11.2022 |
Martinská husa 2022
Město Frenštát pod Radhoštěm a Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm pořádají již tradičně korespondenční soutěž o originální recepturu na martinskou husu. Sešlo se 17 tradičních i netradičních receptur, ze kterých byly odbornou porotou vybrány tři. Tisková zpráva |
28.06.2022 |
Gastrohrátky kolem světa
Páteční dopoledne, 24. června 2022, ožila Hotelová škola návštěvou 204 žáků z 10 základních škol. Žáci oboru Hotelnictví v rámci předmětu praxe připravili animační aktivity. Tisková zpráva |
08.03.2022 |
Barmanský kurz 28. 2. – 3. 3. 2022
V týdnu od 28. 2. - 3. 3. 2022 se v gastrocentru Hotelové školy konal koktejlový kurz pro žáky školy. Tisková zpráva |
25.01.2022 |
Jeden den středoškolákem
V pátek 21. ledna 2022 se v rámci Dne otevřených dveří Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm uskutečnil Projektový den „Jeden den středoškolákem“. Tisková zpráva |
17.01.2022 |
Kaleidoskop moderní gastronomie
Hotelová škola Frenštát pod Radhoštěm realizovala ve dnech 14. - 15. ledna 2022 akreditovaný vzdělávací program č.j. MŠMT – 14908/2019 – 1 – 538. Program byl určen nejen učitelům odborných předmětů, učitelům odborného výcviku, učitelům praktického vyučování gastronomických a hotelových škol, ale také zaměstnancům gastronomických provozů nebo soukromým osobám z řad veřejnosti. Tisková zpráva |