Workshop „Moderní restaurační moučníky“

V úterý 6. 2. 2024 pořádala Hotelová škola v Cukrářském centru workshop pro žáky oboru Cukrář a Stravovací a ubytovací služby ze spolupracujících škol, kteří s naší školou spolupracují na výstupech projektu „Cukrářské centrum Hotelové školy, Frenštát pod Radhoštěm“.  9 žáků a 3 učitelé odborného výcviku ze Střední školy gastronomie, oděvnictví a služeb, Frýdek – Místek, Střední školy hotelnictví a služeb a Vyšší odborné školy v Opavě a Odborného učiliště a Praktické školy v Novém Jičíně využívali ke své práci nejmodernější vybavení cukrářského centra. Tématem workshopu byly moderní restaurační moučníky. Žáci si mimo jiné vyzkoušeli vyrábět ovocný kaviár jako doplněk dezertu.