Zásady moderní přípravy jídel: Úprava ryb pro menu

Workshop

UNIHOST, Sdružení podnikatelů v pohostinství, stravovacích a ubytovacích službách ČR, z.s., pořádal ve spolupráci s Hotelovou školou Frenštát pod Radhoštěm dne 26. 11. 2019 v Gastrocentru workshop na téma "Zásady moderní přípravy jídel: Úprava ryb pro menu" určený pro učitele odborného výcviku a žáky.
Workshop navštívilo 21 učitelů a žáků z pěti škol s gastronomickým zaměřením Moravskoslezského kraje. Lektor Tomáš Braczek zapojil do přípravy čtyřchodového menu žáky nejen z Hotelové školy. Královským vejcem a slaným anglickým muffinem jako předkrm začalo gastronomické odpoledne. Následovala rybí polévka Bouillabaisse a kruton s šafránovým aioli, duhový pstruh a caesar salát a sladkou tečkou byl hruškový koláč s créme – fraiche a oříškovou drobenkou.